Skip to main content

Entreematten

Functioneel en stijlvol

Bij Holland Floor bieden we hoogwaardige entreematten die functionaliteit combineren met stijl. Deze matten verwijderen vuil en vocht effectief, waardoor uw ruimte schoon en veilig blijft. Met verschillende maten, kleuren en materialen vindt u bij ons de perfecte entreemat die past bij uw entree.

Vuilverwijdering en schoonmaakgemak

Entreematten helpen bij het verwijderen van vuil, modder, water en ander vuil van schoenen voordat mensen een gebouw binnenkomen. Hierdoor blijven vloeren schoner en wordt voorkomen dat vuil wordt verspreid door de ruimte. Dit vereenvoudigt het schoonmaakproces en vermindert de behoefte aan frequente vloerreiniging.

Veiligheid en vallen voorkomen

Entreematten bieden een antislipoppervlak dat de kans op uitglijden en vallen vermindert, vooral in gebieden met veel voetverkeer of waar vloeren nat kunnen worden. Dit draagt bij aan een veiligere omgeving voor bezoekers, werknemers en klanten, waardoor het risico op letsel wordt verminderd.

Bescherming van vloeren en interieur

Entreematten beschermen vloeren en interieur tegen slijtage, krassen en beschadigingen veroorzaakt door vuil en vuil dat van buiten naar binnen wordt getransporteerd. Door het plaatsen van entreematten bij ingangen wordt de levensduur van vloeren verlengd en blijft het interieur er langer nieuw en verzorgd uitzien.

ONZE VLOEREN

Bekijk ook eens

Filter

PVC

Onderhoudsvriendelijk en stijlvol

Rubber

Duurzaam en veilig