Skip to main content

PVC

Onderhoudsvriendelijk en stijlvol

Ontdek de veelzijdigheid van PVC vloeren bij Holland Floor. PVC vloeren zijn duurzaam, waterbestendig en eenvoudig te onderhouden, ideaal voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes. Met een breed scala aan kleuren en patronen is er altijd een vloer die perfect bij uw stijl past.

Comfort en geluiddemping

PVC-vloeren zijn zachter en warmer onder de voeten dan harde vloeren zoals tegels of beton. Ze hebben ook goede geluiddempende eigenschappen, wat zorgt voor een stillere en comfortabelere leefomgeving.

Waterbestendig

PVC-vloeren zijn waterbestendig, wat ze geschikt maakt voor vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en kelders. Dit is een groot voordeel ten opzichte van houten vloeren, die kunnen uitzetten of kromtrekken bij blootstelling aan vocht.

Duurzaamheid en slijtvastheid

PVC-vloeren zijn bijzonder duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes met veel verkeer, zoals kantoorruimtes, leefomgevingen en commerciële omgevingen.

Onderhoudsvriendelijk

PVC-vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en dweilen met een vochtige doek zijn meestal voldoende om de vloer in goede staat te houden. Ze zijn ook bestand tegen vlekken, wat het onderhoud nog eenvoudiger maakt.

Esthetiek en veelzijdigheid

PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, waaronder imitaties van hout, steen en tegels. Hierdoor kun je een vloer kiezen die perfect past bij de stijl en het decor van je ruimte. De moderne productietechnieken zorgen ervoor dat deze imitaties er zeer realistisch uitzien.

ONZE VLOEREN

Bekijk ook eens

Filter

Parket

Tijdloos en elegant

Rubber

Duurzaam en veilig