Skip to main content

Rubber

Duurzaam en veilig

Bij Holland Floor bieden we rubber vloeren die duurzaamheid en veiligheid combineren. Ideaal voor intensief gebruikte ruimtes, ze zijn slipvast, geluidsabsorberend en onderhoudsvriendelijk. Perfect voor sportzalen, scholen en commerciële omgevingen.

Uitzonderlijke duurzaamheid en slijtvastheid

Rubber vloeren zijn zeer duurzaam en bestand tegen zware belasting en intensief gebruik. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes zoals ziekenhuizen, scholen, luchthavens en winkelcentra.

Onderhoudsgemak

Deze vloeren zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Ze vereisen geen was of afwerkingsmiddelen en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met water en milde reinigingsmiddelen. Dit vermindert de onderhoudskosten en inspanningen op de lange termijn.

Uitstekende comfort- en veiligheidskenmerken

Deze vloeren bieden een comfortabele, veerkrachtige ondergrond die vermoeidheid vermindert en het comfort verhoogt, vooral in omgevingen waar veel wordt gelopen of gestaan. Daarnaast hebben ze antislip eigenschappen, wat de veiligheid verhoogt door het risico op uitglijden en vallen te verminderen.

Geluidsdemping

Deze rubber vloeren hebben uitstekende geluiddempende eigenschappen. Ze absorberen geluid, wat zorgt voor een stillere omgeving. Dit is vooral voordelig in scholen, kantoren, ziekenhuizen en andere openbare ruimtes waar geluidsreductie belangrijk is.

Milieuvriendelijkheid

Deze rubber vloeren zijn milieuvriendelijk en worden geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid. Ze bevatten geen PVC, weekmakers of halogenen, en veel producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast zijn ze volledig recyclebaar aan het einde van hun levensduur, wat bijdraagt aan milieubehoud en duurzaamheid.

ONZE VLOEREN

Bekijk ook eens

Filter

Gietvloeren

Naadloos en modern

Entreematten

Functioneel en stijlvol