Skip to main content

Linoleum

100% natuurlijk en duurzaam

Bij Holland Floor bieden we hoogwaardige linoleum vloeren aan. Linoleum is duurzaam, milieuvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden, ideaal voor commerciële ruimtes. Met een breed scala aan kleuren en patronen vindt u altijd een vloer die bij uw stijl past.

Duurzaamheid en lange levensduur

Linoleumvloeren zijn zeer duurzaam en kunnen tientallen jaren meegaan bij goed onderhoud. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes met veel voetverkeer, zoals keukens, gangen en commerciële ruimtes.

Milieuvriendelijkheid

Linoleum wordt gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare materialen zoals lijnolie, kurkstof, houtmeel en jute. Dit maakt het een milieuvriendelijke vloeroptie. Bovendien is linoleum biologisch afbreekbaar en kan het aan het einde van zijn levensduur op een duurzame manier worden afgevoerd.

Onderhoudsgemak

Linoleumvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig vegen en dweilen is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Linoleum is ook bestand tegen vocht en vlekken, waardoor het een praktische keuze is voor keukens en badkamers.

Comfort en geluidsdemping

Linoleum biedt een comfortabele, veerkrachtige ondergrond die prettig aanvoelt onder de voeten. Het heeft ook goede geluidsdempende eigenschappen, wat bijdraagt aan een rustigere en comfortabelere leefomgeving. Dit is vooral voordelig in appartementen en huizen met meerdere verdiepingen.

Hygiënisch en antistatisch

Linoleumvloeren zijn van nature antibacterieel en antistatisch, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. Ze trekken minder stof en vuil aan, wat gunstig is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, wat helpt om de vloer hygiënisch te houden.

ONZE VLOEREN

Bekijk ook eens

Filter

Tapijt

Flexibel en comfortabel

Sportvloeren

Prestaties en veiligheid